Декларация за поверителност на Vtiger

В сила от 13 октомври 2020 г.

Вижте предишната версия на нашата политика за поверителност (последна актуализация на 01 януари 2020 г.) тук.

Vtiger („Vtiger“, „ние“, „наш“ или „ние“) се ангажира да защитава поверителността на лицата, които посещават нашите уебсайтове („Посетители“), абонират се за нашите услуги („Клиенти“) или се регистрират за нашите събития („Присъстващи“). Тази Политика за поверителност урежда събирането, използването и разкриването на лична информация, която получаваме чрез нашите Услуги (както е определено в Условия за ползване) и обхваща данните, които споделяте с нас чрез някой от нашите уебсайтове, включително, но не само, vtiger.com, обсуждения.vtiger.com, marketplace.vtiger.com, code.vtiger.com, blogs.vtiger.com („ Уебсайтове на Vtiger “или„ Нашите уебсайтове “) или нашите онлайн, офлайн или мобилни приложения („ Услуги на Vtiger “или„ Нашите услуги “).

Като използвате някоя от нашите услуги, вие се съгласявате с нашите практики за събиране, използване и разкриване и други дейности, описани в тази Декларация за поверителност. Препоръчваме ви да прочетете тази политика преди да използвате някоя от нашите услуги. Използването на нашите услуги означава, че сте съгласни с всички условия на тази Политика. Не използвайте никое от нашите услуги, ако не сте съгласни с някоя част от тази Политика.

1. Кои сме ние

Vtiger прави облак CRM софтуер, който помага на бизнеса да изгради по-силни и по-печеливши връзки с клиентите.

2. Каква информация събираме за вас

Ние събираме следната информация директно от вас или чрез услугата.

Информация за използване

Докато навигирате в нашите уебсайтове, Vtiger може да събира информация чрез използването на често използвани средства за събиране на информация, като бисквитки и уеб сигнали. С него събираме:

  • Информация за браузъра (вид и език)
  • IP адрес
  • Отворен / Клик за проследяващ URL адрес: В някои от нашите съобщения по електронна поща използваме „проследяващ URL адрес за кликване“, който при кликване ви изпраща до друг уеб адрес, който регистрира кликването ви, преди да ви пренасочи към очакваното си местоназначение. ,
  • Действията, които предприемате на нашите уебсайтове (като например преглежданите уеб страници и връзките, и времето, прекарано в тях).
  • Информация за препращане
  • Регистрации на събития

Лична информация

Когато използвате нашия уебсайт, за да поискате информация за нас или за нашите услуги, регистрирайте се за облачен акаунт на Vtiger CRM, регистрирайте се, за да присъствате на събитие, регистрирайте се за нашите блогове, регистрирайте се за пазара или се присъединете към дискусиите ни в общността и кандидатствайте за участие партньорска програма, можем да съберем следната лична информация. Можем да съберем част от тази информация от източници от трети страни, както е описано в раздела по-долу, озаглавен „Информация от други източници“.

  • Име, фамилия
  • Имейл Адрес
  • Телефонен номер
  • Длъжност
  • IP адрес: Когато използвате приложението Vtiger CRM Cloud, ние автоматично събираме адрес на интернет протокол (IP), датата и часа на сесиите за влизане и излизане. Тези данни се съхраняват във вашия CRM акаунт под потребителската история на влизане.
  • област

Информация за абонамент

Когато закупите нашите Услуги или добавки, публикувани от трети страни, Vtiger ще изисква да ни предоставите следното:

  • Бизнес Име
  • Данни за плащане като номер на кредитна карта и Paypal
  • Пощенски адрес
  • Количество потребители

Подкрепа за комуникация

Ако комуникираме с вас, за да предложим поддръжка чрез какъвто и да е носител (приложения за телефон, чат, имейл и съобщения, като Whatsapp), ще съберем и съхраним следната информация.

  • Препис на чат
  • Имейли
  • Журнали за телефонни обаждания
  • Записи за телефонни обаждания

Интегрирани услуги.

Може да ви бъде предоставена възможността да осъществите достъп или да се регистрирате за Услугата чрез използването на вашето потребителско име и пароли за определени услуги, предоставяни от трети страни (всяка, „Интегрирана услуга“), например чрез използването на профила ви в Google, или в противен случай имате възможност да упълномощите Интегрирана услуга да ни предоставя лични данни или друга информация. Като ни упълномощавате да се свързваме с интегрирана услуга, вие ни упълномощавате да достъпваме и съхраняваме вашето име, имейл адрес (и) и друга информация, която Интегрираната услуга предоставя на нас и да я използваме и разкриваме в съответствие с тази Политика. Трябва да проверите настройките си за поверителност на всяка интегрирана услуга, за да разберете каква информация, която интегрираната услуга предоставя на нас, и да правите промени според случая. Моля, внимателно прегледайте условията за ползване и политиката за поверителност на всяка интегрирана услуга, преди да използвате услугите им и да се свържете с нашата услуга.

Единична регистрация

Можете да влезете в нашата услуга, като използвате услуги за вход като Google, Facebook Connect, LinkedIn, Office 365 и др. Тези услуги ще удостоверят самоличността ви и ще предоставят възможност за споделяне на определена лична информация с нас, като вашето име и имейл адрес.

Информация от други източници

Ние можем да получим информация, включително лични данни, от трети страни и източници, различни от Услугата. Те включват публично достъпни източници на информация като LinkedIn, Facebook и Twitter. Те включват и нашите партньори, взаимни връзки, рекламодатели, агенции за кредитен рейтинг и интегрирани услуги. Тази информация може да бъде събрана, за да улесни разбирането ни за това кои сте и за вашите нужди, както и да ни помогне да подобрим нашите продукти и услуги. Ако комбинираме или асоциираме информация от други източници с лични данни, които събираме чрез Услугата, ще третираме комбинираната информация като Лични данни в съответствие с тази Политика.

3. Специални ограничения за използването на вашите потребителски данни на Google:

Без да издържа на нищо друго в тази Политика за поверителност, ако предоставите на приложението достъп до следните типове ваши данни от Google, използването на тези данни от приложението ще бъде предмет на тези допълнителни ограничения: 1. Приложението ще използва достъп само за четене, писане , модифицирайте или контролирайте тела на съобщения в Gmail (включително прикачени файлове), метаданни, заглавки и настройки, за да осигурите клиент за уеб имейл, който позволява на потребителите да съставят, изпращат, четат и обработват имейли и няма да прехвърлят тези данни на Gmail на други хора, освен ако това не е така необходими за осигуряване и подобряване на тези характеристики, за спазване на приложимото законодателство или като част от сливане, придобиване или продажба на активи. 2. Приложението няма да използва данните на Gmail за насочване или показване на реклами. 3. Приложението няма да позволи на хората да четат тези данни, освен ако нямаме вашето утвърдително съгласие за конкретни съобщения, като това е необходимо за целите на сигурността, като разследване на злоупотреби, за спазване на приложимото законодателство или за вътрешните операции на приложението и дори само тогава когато данните са обобщени и анонимизирани.

4. Как използваме информацията, която събираме

Ние никога няма да разкриваме, споделяме или продаваме вашите данни без вашето съгласие, освен ако това не се изисква от закона. Ние използваме вашата информация за следните цели:

Да ви предоставим информация за нашите продукти и услуги

Ние използваме информацията, различна от Клиентските данни, за да управляваме, поддържаме, подобряваме и предоставяме всички функции на Услугата, да предоставяме услугите и информацията, която желаете, да отговаряме на коментари и въпроси и да предоставяме поддръжка на потребителите на Услугата. Ние обработваме Клиентските данни единствено в съответствие с указанията, предоставени от съответния Клиент или Потребител.

За да подобрите полезността на нашите съобщения за вас

Ние използваме данните Ви за проследяване чрез кликване за различни цели, включително за да ни помогне да определим интереса към конкретни теми и да измерим ефективността на комуникациите на нашите клиенти. Можете да предоставите или откажете съгласие за това проследяване от страницата „Предпочитания“, достъпна от връзката „Отписване“ или „Управление на предпочитанията“ в долния колонтитул на всеки бюлетин, който ви изпращаме.

Да планираме нашите събития

Също така използваме информация за регистрация на събития, за да планираме и организираме корпоративни събития, да приемаме онлайн форуми и социални мрежи, в които участниците могат да участват, и да попълваме онлайн профили за участниците на нашите уебсайтове.

За да отговорите на вашите искания

Ние използваме вашата информация за контакт и друга информация, споделена с нас, по имейл и през други канали като чат и телефон, за да отговорим на вашите искания.

За да обработите плащанията си

Applibase DBA Vtiger е партньор, който ви фактурира от името на Vtiger. Същото име на партньор за таксуване се показва във всички фактури в USD. Използваме информация за кредитни карти и PayPal само за обработка на плащанията за Услугите и събитията. Предаваме вашата платежна информация на Stripe, Instamojo и PayPal, нашите партньори за фактуриране, които съхраняват информацията ви за сигурно бъдещо фактуриране като упълномощени от вас.

За подобряване на нашия уебсайт

Ние използваме навигационна информация за уебсайта, IP адрес, тип на браузъра, език на браузъра, препращащ URL адрес, достъп до файлове, генерирани грешки, часови пояс, операционна система и други данни за посетителите, събрани в нашите регистрационни файлове, за анализиране на тенденциите, администриране на нашия уебсайт, проследяване на движенията на посетителите и да подобрим нашия уебсайт. Ние свързваме автоматично събраните данни с друга информация, която събираме за вас.

Да подобрим нашите продукти и услуги

Вашите данни за използване като време, честота, продължителност, модел на използване, използвани функции и количеството на използваното хранилище може да бъдат записани от нас и да се използват за подобряване на услугата Vtiger CRM Cloud. Ние също използваме вашата информация с вашето съгласие, включително:

  1. За да администрирате промоции, които сте въвели.
  2. Изпълнете всяка друга цел, разкрита на вас и с ваше съгласие.
  3. Публикуваме препоръки от потребителите на нашия уебсайт. Тези препоръки могат да включват имена и друга лична информация и ние получаваме разрешение от нашите потребители преди да ги публикуваме на нашия уебсайт. Ние получаваме съгласието на всеки клиент, преди да публикуваме информация за такъв списък или да публикуваме препоръки.
  4. Събиране и използване на нелична информация. Когато се регистрирате за Vtiger CRM Cloud или изтеглите и инсталирате нашия софтуер, ние можем да събираме нелични информационни данни, които не позволяват пряка връзка с конкретен човек, като вашата страна и операционна система. Тази информация се използва, за да ни помогне да подобрим нашите продукти и услуги.

комуникации

Можем да използваме имейл адреса на Посетителя или Потребителя или друга информация - различна от клиентските данни - за да се свържем с този Посетител или Потребител (i) за административни цели, като обслужване на клиенти, за справяне с нарушения на интелектуалната собственост, нарушаване на правото на поверителност или проблеми с клевета, свързани с клиентските данни или личните данни, публикувани в Услугата, или (ii) с актуализации на промоции и събития, свързани с продукти и услуги, предлагани от нас и от трети страни, с които работим. Можете да се отпишете от известията по имейл, като кликнете върху връзката за отписване, която е предоставена във всички имейл известия или чрез изпращане на имейл на support@vtiger.com. Не можете да се откажете да получавате транзакционни имейли, свързани с вашия акаунт или използването на Услугите. Имате възможност да се откажете от получаването на всякакви промоционални съобщения, както е описано по-долу в „Вашите права и избор“.

5. Как споделяме информацията, която събираме

Освен в случаите, описани в тази Политика, ние нямаме намерение да разкриваме личните данни или клиентските данни, които събираме или съхраняваме в Услугата, на трети страни без съгласието на съответния Посетител, Потребител или Клиент. Можем да разкриваме информация на трети страни, ако сте съгласни с нас, както и при следните обстоятелства:

Неограничена информация

Всяка информация, която доброволно сте избрали да включите в публична зона на услугата, като например публична страница на потребителския профил, ще бъде достъпна за всеки посетител или потребител, който има достъп до това съдържание.

Доставчици на услуги

Ние работим с трети доставчици на услуги, които предоставят уеб сайт, разработване на приложения, хостинг, поддръжка и други услуги за нас. Тези трети страни могат да имат достъп или да обработват лични данни или клиентски данни като част от предоставянето на тези услуги за нас. Ние ограничаваме информацията, предоставена на тези доставчици на услуги, до тази, която е разумно необходима, за да изпълняват функциите си, а нашите договори с тях изискват от тях да запазят поверителността на тази информация.

Неличностна информация

Ние можем да предоставим на трети страни информация, която може да бъде автоматично събрана, обобщена или по друг начин не идентифицираща лично, за различни цели, включително (i) спазване на различни задължения за докладване; (ii) за бизнес или маркетингови цели; или (iii) да подпомогне тези страни да разберат интересите, навиците и моделите на нашите клиенти, потребители и посетители за определени програми, съдържание, услуги и / или функционалност, достъпни чрез услугата.

Препродажба на партньори

Когато се регистрирате за безплатна пробна версия чрез оторизирани партньори на Vtiger или препратки за препращане, вашите лични данни ще бъдат споделени между Vtiger и упълномощения партньор, чрез който сте се регистрирали. Съветваме ви да проверите политиката за поверителност на нашия оторизиран партньор, преди да се регистрирате за безплатна пробна версия или каквито и да било услуги. Можем да споделяме вашата лична информация с нашите оторизирани партньори за препродажба във вашия регион, единствено с цел да се свържем с вас за изтеглените от вас продукти или услуги, за които сте се регистрирали. Ще ви дадем възможност да се откажете да продължите да работите с този партньор.

Разработчици на пазарни приложения

Когато инсталирате или закупите, всяко приложение, разработено с помощта на API на Vtiger, което е публикувано на онлайн пазара на Vtiger, вашето име и имейл адрес ще бъдат споделени с разработчика на приложението, така че те могат да се ангажират директно с вас като доставчик на това приложение или услуга , Vtiger не контролира използването на личната ви информация от разработчиците, което ще се основава на техните собствени правила за поверителност.

Правоприлагане, правен процес и съответствие

Моля, имайте предвид, че законите в различни юрисдикции, в които работим, могат да ни задължат да разкриваме потребителска информация и съдържанието на вашия потребителски акаунт на местните правоприлагащи органи по силата на правен процес или изпълнима правителствена заявка. В допълнение, ние можем също така да разкрием лична информация и съдържание на вашия потребителски акаунт на правоприлагащите органи, ако такова разкриване е определено като необходимо за защита на правата на Vtiger или за защита на безопасността на нашите потребители, служители или широката общественост.

Смяна на собствеността

В случай, че Vtiger участва в несъстоятелност, сливане, придобиване, реорганизация или продажба на активи, вашата информация ще бъде прехвърлена като част от тази транзакция. Тази декларация за поверителност ще продължи да се прилага за вашата информация след прехвърляне към новото образувание. Данните за клиент могат да бъдат физически или електронно прехвърлени на приобретател, правоприемник или правоприемник като част от сливане, придобиване, финансиране на дългове, продажба на активи или подобна транзакция, както и в случай на несъстоятелност, несъстоятелност или получаване в която информация се прехвърля на една или повече трети страни като един от нашите бизнес активи, с единствената цел да продължи функционирането на Услугата и само ако получателят на Клиентските данни се ангажира с Политика за поверителност, която има съществени условия, съответстващи на това Политика за поверителност.

Правни основания за обработка (само за посетители от ЕИП и Великобритания):

Ако сте физическо лице в Европейското икономическо пространство (ЕИП), ние събираме и обработваме информация за вас само когато имаме правно основание за това съгласно приложимото законодателство на ЕС. Правните основания зависят от услугите, които използвате и от начина, по който ги използвате. Това означава, че ние събираме и използваме вашата информация само когато:

  1. Нуждаем се от нея, за да ви предоставим Услугите, включително за да обслужваме Услугите, да осигуряваме поддръжка на клиенти и персонализирани функции и да защитаваме безопасността и сигурността на Услугите.
  2. Той отговаря на законен интерес (който не се пренебрегва от интересите на защитата на данните), като например за изследвания и развитие, за предлагане на пазара и популяризиране на услугите и за защита на нашите законни права и интереси.
  3. Вие ни давате съгласие за това с определена цел. Или
  4. Трябва да обработим данните ви, за да изпълним законово задължение.

Ако сте се съгласили да използвате информацията за вас за конкретна цел, имате право да промените решението си по всяко време, но това няма да повлияе на вече извършената обработка. Когато използваме вашата информация, защото трета страна (напр. Вашият работодател) или имаме законен интерес да го направим, имате право да възразявате срещу това използване, въпреки че в някои случаи това може да означава, че няма да използвате услугите.

Подробности за нашия представител за субекти на данни в ЕС и Великобритания:

Ние ценим вашите права на субекти на данни съгласно GDPR на ЕС и Великобритания. Затова назначихме Maetzler Rechtsanwalts GmbH & Co KG за наш представител в ЕС съгласно член 27 GDPR и Prighter Ltd като наш представител за Обединеното кралство, за да ви предоставим лесен начин да ни подадете вашите искания, свързани с поверителността, като например искането за достъп или изтриване на личните ви данни . Ако искате да се възползвате от вашите права на субекта на данни, моля посетете тази страница или се свържете с нашите представители за подробностите, посочени по-долу.

Данни за контакт:

Представител на EU-GDPR

PrighterGDPR-Rep от Maetzler Rechtsanwalts GmbH & Co KG

в / о Vtiger Systems India Private Limited

Адрес

  • Шелинггасе 3/10
  • 1010 Виена
  • АВСТРИЯ
  • уебсайт:
  • Моля, добавете следната тема към цялата кореспонденция: ID-14874621

Представител на UK-GDPR

PrighterUK-Rep от Prighter Ltd

в / о Vtiger Systems India Private Limited

Адрес

  • 20 Mortlake Mortlake High Street
  • Лондон, SW14 8JN
  • ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
  • уебсайт:
  • Моля, добавете следната тема към цялата кореспонденция: ID-14874621

Защита на данните

Ако имате въпроси относно тази Политика за поверителност или нашите практики за поверителност, моля, свържете се с нас по имейл на dpo@vtiger.com.

Външни уебсайтове

Нашите уебсайтове предоставят връзки към други уебсайтове на трети страни. Ние не контролираме и не носим отговорност за съдържанието или практиките на тези други уебсайтове. Предоставянето на такива връзки не представлява нашето одобрение за тези други уебсайтове, тяхното съдържание, техните собственици или техните практики. Тази Политика за поверителност не се прилага за тези други уебсайтове, които са обект на каквито и да било политики за поверителност и други политики.

Поверителност на Калифорния (само за потребителите в Калифорния)

Калифорнийският закон за поверителност на потребителите („CCPA“) предоставя на потребителите специфични права относно личната им информация. Имате право да изискате предприятията, предмет на CCPA, да ви разкрият определена информация относно тяхното събиране и използване на вашата лична информация през последните 12 месеца. Освен това вие имате право да поискате от такива предприятия да изтрият лична информация, събрана от вас, при определени изключения. Ако бизнесът продава лична информация, имате право да се откажете от тази продажба. В крайна сметка бизнесът не може да дискриминира вас за упражняване на вашите права по CCPA.

В съответствие със закона на Калифорния, ако решите да упражнявате вашите приложими CCPA права, ние няма да ви таксуваме различни цени или ще ви предоставим различни качествени услуги. Ако някога предложим финансово стимулиране или подобряване на продукта, което зависи от предоставянето на вашата лична информация, ние няма да го направим, освен ако ползите за вас са в разумна връзка със стойността на личната информация, която ни предоставяте. Участието в програма за финансови стимули изисква вашето предварително съгласие, което можете да оттеглите по всяко време. Имайте предвид обаче, че много функции на нашия уебсайт, нашите продукти или нашите услуги няма да функционират без вашата лична информация.

Ние никога няма да разкриваме, споделяме или продаваме вашите данни без вашето съгласие, освен ако не се изисква по закон.

Закон за защита на личната информация (POPIA) Права за поверителност

Настоящото известие за поверителност описва как Vtiger събира, използва, разкрива, задържа и защитава вашата лична информация съгласно Закона за защита на личната информация (POPIA) и други съответни закони.

Като част от управлението на бизнеса и създаването на стойност за различните заинтересовани страни, от Vtiger се изисква, в определени случаи, да обработва лична информация. Съответно от Vtiger се изисква да защитава личната информация, както е посочено в Закона за защита на личната информация 4 от 2013 г., включително неговите регламенти (Закон за POPI).

Това известие представлява декларация за политика на Vtiger, за да декларира ангажимента си да спазва Закона за POPI. Съответно, той дава представа за това как Vtiger обработва личната информация на субектите на данни, както е посочено в Закона за POPI. 1.5. Vtiger гарантира, че личната информация се обработва в рамките на параметрите на правното основание.

Правни основания за събиране и използване на информация

Ако сте физическо лице от Южна Африка, ние можем да използваме вашите лични данни само ако имаме подходяща причина за това. Според закона можем да използваме вашите данни само по една или повече от следните причини:

  • За да изпълним договор, който имаме с вас, или
  • Ако имаме законово задължение да използваме вашите данни по определена причина, или
  • Когато дадете съгласието си за това (може законово да се наложи да събираме информацията ви като едно от правно основание, имате право да оттеглите съгласието си по всяко време, но това няма да засегне вече извършената обработка.)

Упражняване на вашите права, налични по POPIA

Можете да упражнявате правата си, както са определени в раздел 9 (Вашите права и избори) в тази Политика за поверителност. Освен това имате право да подадете жалба до регулатора на информацията, ако имате оплакване срещу начина, по който събираме, използваме или споделяме вашата информация. Ще се радваме на възможността първо да се обърнем към всякакви оплаквания, свързани с обработването на вашата лична информация.

Данни за връзка с регулатора на информация:

Информационният регулатор (Южна Африка)

JD House, ул. Stiemens 27, Браамфонтейн, Йоханесбург, 2001

Пощенска кутия 31533, Браамфонтейн, Йоханесбург, 2017 г.

- Имейл за жалби: жалби.IR@justice.gov.za

- Имейл за общи запитвания: inforeg@justice.gov.za

Приложение за обработка на данни

Очаква се да подпишем споразумение за оператор, което да ви позволи да спазвате задълженията за защита на данните съгласно POPIA. Можете да поискате споразумението, като изпратите имейл на legal@vtiger.com. След като получим вашата заявка, ще ви изпратим копие от споразумението за оператор за вашия подпис.

6. Как обработваме Вашите клиентски данни

Можете да подавате по електронен път данни или информация на Услугите за хостинг и обработка („Данни на клиента“). Vtiger няма да преглежда, споделя, разпространява или препраща към такива клиентски данни, освен в случаите, предвидени в Общите условия на Vtiger, или както може да се изисква от закона. В съответствие с Общите условия на Vtiger, Vtiger може да осъществява достъп до Данни на клиента само с цел предоставяне на услуги или предотвратяване или разрешаване на услуги или технически проблеми или както може да се изисква от закона.

7. Как съхраняваме и обезопасяваме информацията, която събираме

Сигурност на данните

Vtiger поддържа строги административни, технически и физически процедури за защита на информацията, съхранявана в нашите сървъри. Използваме стандартната технология за криптиране на Secure Socket Layer (SSL), за да защитим процеса на регистрация на акаунта и информацията за регистрация. Други предпазни мерки за защита включват, но не се ограничават до криптиране на данни, защитни стени и физически контрол на достъпа до сгради и файлове. Ние прилагаме различни мерки за сигурност, за да поддържаме безопасността на вашата лична информация и данни, които съхранявате във вашия акаунт. Достъпът до вашето име и имейл адрес е ограничен за служителите на Vtiger. Данните, съхранявани във вашия акаунт, имат достъп само от екипа на Vtiger, когато извършва миграция или услуги за поддръжка. Цялата предоставена чувствителна / кредитна информация се предава чрез технологията на Secure Socket Layer (SSL) и след това се криптира в нашата база данни на доставчиците на шлюзове за плащания, за да бъде достъпна само от оправомощените лица със специални права на достъп до такива системи и са длъжни да пазят информацията поверителна. След транзакция вашата лична информация (кредитни карти, социалноосигурителни номера, финансови и т.н.) няма да се съхранява на нашите сървъри. Въпреки че прилагаме предпазни мерки, предназначени да защитават вашата информация, никоя система за сигурност не е непроницаема и поради присъщия характер на Интернет, не можем да гарантираме, че данните по време на предаване през Интернет или докато се съхраняват в нашите системи или по друг начин в нашите грижи са абсолютно безопасен от проникване от други. Ако използвате нашите услуги или уебсайтове, отговорността за осигуряването на съхранението и достъпа до информацията, която изпращате, е на вас, а не на Vtiger. Настоятелно препоръчваме на потребителите на сървъри или центрове за данни да конфигурират SSL, за да предотвратят прихващане на данни, предавани по мрежи, и да ограничат достъпа до базите данни и други използвани точки за съхранение. Във Vtiger вашата поверителност и сигурност на данните са от първостепенно значение за нас. За тази цел ние сме сертифицирани по ISO 27001: 2013. Ако имате някакви притеснения във връзка със сигурността на вашите данни, моля, пишете ни на адрес@vtiger.com с въпроси.

за запазване на данни

Ние съхраняваме само личните данни, събрани от потребителя, докато сметката на потребителя е активна или по друг начин за ограничен период от време, стига да ни е необходима, за да изпълни целите, за които първоначално сме я събрали, освен ако не е предвидено друго от закона. Ние ще запазим и използваме информацията, която е необходима за спазване на нашите законови задължения, разрешаване на спорове и прилагане на нашите споразумения, както следва:

  1. съдържанието на затворените сметки се изтрива в рамките на 3 месеца от датата на закриване
  2. архивите се съхраняват за 3 месеца
  3. Информацията за таксуване се запазва за период от 5 години
  4. информацията за правни сделки между Клиент и Vtiger се запазва за период от 5 години.

Когато нямаме непрекъсната легитимна бизнес нужда да обработваме Вашата лична информация, ние ще я изтрием или анонимизираме или, ако това не е възможно (например, тъй като личната ви информация е била съхранявана в архивни архиви), тогава ние ще съхраняваме безопасно вашата Лична информация и я изолирайте от всякаква допълнителна обработка, докато не е възможно изтриването.

8. Как прехвърляме вашата лична информация в международен план

Международен трансфер в обекти на Vtiger

Данните, които събираме за вас по време на регистрацията ви и по време на използването на Vtiger, се съхраняват на сървъри под наш контрол в няколко региона по света. За да улесним нашите операции, ние можем да прехвърляме и достъпваме такава информация от цял ​​свят, включително от други страни, в които имаме операции. Независимо от страната, в която живеете или предоставяте информация от, като използвате нашите услуги, ни упълномощавате да използваме вашата информация във всяка страна, в която работим. Ние се съгласяваме да спазваме стандартните договорни клаузи за прехвърляне на лични данни, одобрени от Европейската комисия (чл. 46 GDPR).

Международни трансфери към трети страни

Някои от трети страни, описани в тази политика за поверителност, които ни предоставят услуги по договор, се намират в други страни, които може да нямат равностойни закони за поверителност и защита на данните на държавата, в която пребивавате. Когато споделяме информация на клиенти в ЕИП, ние използваме стандартните договорни клаузи.

9. Вашите права и възможности за избор

Vtiger потвърждава, че имате право на достъп до вашата лична информация. В зависимост от държавата, в която пребивавате, може да имате следните права за защита на данните:

  • Влизам; правилно; актуализира; порт; Изтрий; ограничи; или да възразите срещу обработването на Вашите лични данни.
  • Можете да управлявате вашите индивидуални настройки за профил и профил в таблото за управление, предоставено чрез платформата Vtiger, или можете да се свържете директно с нас, като ни изпратите имейл на адрес legal@vtiger.com. Можете също така да управлявате информация за вашите контакти в таблото за управление, предоставено чрез платформата Vtiger, за да ви помогне да отговаряте на искания за достъп, коригиране, актуализиране, пристанище или изтриване на информация, която получавате от своите контакти.
  • Ако личната информация, отнасяща се до вас като физическо лице, ни е предоставена от клиент на Vtiger и искате да упражнявате каквито и да е права, които може да се наложи да имате достъп, коригирате, промените или изтриете такива данни; моля, запитайте директно с нашия клиент. Тъй като персоналът на Vtiger има ограничена възможност за достъп до данни, които нашите Клиенти предоставят на нашите Услуги, ако желаете да направите заявката си директно на Vtiger, моля, посочете името на клиента Vtiger, който е предоставил вашите данни на нашите Услуги. Ние ще насочим вашата заявка до този клиент и ще ги подкрепим, ако е необходимо, в отговор на вашата заявка в разумни срокове.
  • Vtiger предприема разумни стъпки, за да гарантира, че данните, които събираме, са надеждни за предназначението им, точни, пълни и актуални.
  • Правото на оплакване пред орган за защита на данните относно събирането и използването на лична информация, моля, свържете се с вашия местен орган за защита на данните.
  • По същия начин, ако личната информация се събира или обработва въз основа на съгласието, субектът на данни може да оттегли съгласието си по всяко време. Оттеглянето на съгласието няма да повлияе на законността на всяка обработка, която сме извършили преди оттеглянето ви, нито ще се отрази на обработването на вашата Лична информация, проведено в зависимост от законни основания за обработка, различни от съгласието.

Ние отговаряме на всички искания, които получаваме от лица, които искат да упражняват правата си за защита на данните съгласно приложимите закони за защита на данните. Може да ви помолим да потвърдите самоличността си, за да ни помогнете да реагираме ефективно на вашата заявка. Моля, обърнете внимание, че ще запазим и използваме вашите данни, включително копия на сървъри / резервни копия, за да спазваме законовите си задължения, да разрешаваме спорове и да прилагаме нашите споразумения. Може да откажем да обработваме заявки за промяна или изтриване, които изискват непропорционални технически усилия или застрашават поверителността на другите.

10. Друга важна информация за поверителност

Блогове, социални медии и обществени форуми

Можем да предлагаме блогове, профили в социалните медии, табла за съобщения, бюлетини или подобни обществени форуми, където вие и други потребители на нашата Услуга можете да публикувате съдържание или да комуникирате по друг начин. Ако публикувате информация на обществен форум, ще приемем, че възнамерявате да я направите публична. Може да използваме вашето име, за да ви идентифицираме с публикация в публичен форум и може да използваме вашата публикация във или във връзка с нашата услуга (например, когато използвате хештег, свързан с Vtiger, в туитър или актуализация на състоянието). Всяка информация, която споделяте в публичен форум, е публична информация и може да бъде видяна или събрана от други лица, включително трети страни, които не спазват стандартите, посочени в настоящата Политика за поверителност. Ние не носим отговорност за събития, произтичащи от разпространението на всяка информация, която решите да публикувате или споделяте чрез нашите онлайн услуги. Vtiger също така поддържа джаджи на трети страни на уебсайта, които позволяват на потребителите да споделят статии и друга информация в различни платформи. Тези джунджурии не събират и не съхраняват никаква лична информация от потребителите на уебсайта и просто действат като мост за ваше удобство при споделяне на информация.

Бисквитки

Vtiger и нашите партньори използват бисквитки или подобни технологии (като уеб маяци и JavaScript), за да анализират тенденциите, да администрират уебсайта, да проследяват движенията на потребителите около уебсайта и да събират демографска информация за нашата потребителска база като цяло. Моля, прочетете нашия Политика за Бисквитки за да разберете повече за това как използваме бисквитки на нашите уебсайтове и как да управлявате вашите предпочитания за бисквитки.

Анализ от трета страна

Ние използваме услугите на софтуер на трети страни за събиране, обобщаване и анализиране на данни за съдържанието на нашия уебсайт, потребителите и тяхното използване. Софтуерът, който използваме, включва Google Анализ, реклами от Google, реклами Bing и FullStory. Информацията, която тези приложения събират, не може да бъде идентифицирана лично и се използва за подобряване на функционалността и съдържанието на уебсайта. За тази цел тези трети страни могат да използват използването на бисквитки и / или пикселни маркери, за да улеснят проследяването на потребителите на уебсайтове. Тези „бисквитки“ на трети страни не са свързани с вашата лична информация. Vtiger няма достъп до тези бисквитки, нито сме отговорни за тях.

Продукти и услуги на трети страни Връзки от нашия уебсайт

Нашата услуга съдържа връзки към или съдържание от уебсайтове на трети страни и други продукти и услуги. Препоръчително е да проверите практиките за поверителност на такива други уебсайтове. Ние не носим отговорност за начина на използване или злоупотреба с информация, предоставена от вас на такива други уебсайтове. Препоръчваме ви да не предоставяте лична информация, без да се уверявате в декларацията за поверителност на други уебсайтове.

Изчистване на Gif файловете и регистрационните файлове

Ние и нашите партньори на трети страни използваме технологии като уеб маяци при анализиране на тенденциите, администриране на уебсайта, проследяване на движенията на потребителите около сайта и събиране на демографска информация за нашата потребителска база като цяло. Може да получаваме доклади въз основа на използването на тези технологии от тези компании индивидуално и обобщено. Както важи за повечето уебсайтове, ние събираме определена информация автоматично и я съхраняваме в лог файлове. Тази информация може да включва адреси на интернет протокол (IP), тип браузър, доставчик на интернет услуги (ISP), препращащи / изходни страници, операционна система, печат за дата / час и / или данни за кликване. Свързваме тези автоматично събрани данни с друга информация, която събираме за вас.

Не Проследявай

Не проследявайте (“DNT”) е опционална настройка на браузъра, която ви позволява да изразявате предпочитанията си по отношение на проследяването от страна на рекламодатели и други трети страни. Ние не използваме технология, която разпознава DNT сигнали от вашия уеб браузър.

11. Мобилно приложение

Когато използвате нашите мобилни приложения, ние можем да събираме определена информация в допълнение към информацията, описана на друго място в тази Политика. Нашите мобилни приложения могат да имат достъп до географското местоположение на потребителското устройство и идентификацията на операционната система, идентификационните данни за вход, езика и часовата зона. Мобилните приложения могат също да събират информация относно взаимодействието на потребителите с мобилни приложения, които Vtiger може да използва за предоставяне и подобряване на услугите за мобилни приложения. Освен това, приложението може да се свърже с мястото за съхранение на устройството за съхраняване на прикачени файлове или достъп до камера и снимки, за да заснеме допълнителна информация за по-добро управление на услугите за клиента.

Може да ви попитаме дали искате да получавате известия за активност в профила си. Ако сте избрали тези известия и вече не искате да ги получавате, можете да ги изключите под настройките на приложенията на Vtiger за мобилни телефони.

12. Нашата политика към децата

Ние спазваме изискванията на COPPA (Закона за защита на онлайн правата на децата), ние не събираме никаква информация от никой под 13 годишна възраст. Нашият уебсайт, продуктите и услугите са насочени към хора, които са поне на 13 години или по-възрастни. Ако узнаете, че детето ви е предоставило на Vtiger лична информация без вашето съгласие, моля свържете се с нас на legal@vtiger.com.

13. Промени в тази Декларация за поверителност

Тази политика за поверителност може да бъде актуализирана от време на време. Ако направим промени, ще преразгледаме тази Декларация за поверителност, за да отразим тези промени и да преразгледаме датата на влизане в сила в началото на тази политика. Ако промените са съществени, можем да ви предоставим допълнителна бележка (като например имейл адреса ви). Използването от Вас на Услугата след всяко такова известие ще означава и представлява вашето съгласие и приемане на такава преработена Декларация за поверителност.

14. Правила и условия

Моля, направете справка с най-новите условия на услугата, за да научите за отказите и ограниченията на отговорността, които уреждат използването на Vtiger.

15. Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тази Декларация за поверителност или практиките за обработка на данни на Vtiger, моля свържете се с нас директно:

По електронна поща на legal@vtiger.com.

По пощата на адрес: Vtiger Systems India Private Limited, № 18, 20-ти главен, 2-ри блок, Раджаджи Нагар, Бангалор - 560010, Карнатака, Индия (Внимание: „Правен“).

Ако имате някакви въпроси относно това споразумение или вашата информация, съхранявана при нас, моля свържете се с нас на legal@vtiger.com.

16. Определения

"Клиент" означава клиент на Vtiger

„Клиентски данни“ означава лични данни, доклади, адреси и други файлове, папки или документи в електронен вид, които Потребителят на Услугата съхранява в рамките на Услугата.

„Потребителски данни на Google“ означава данните ви, синхронизирани от Google, като контакти, имейли, календар, документи и прикачени файлове.

"Лични данни" означава всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентифициране физическо лице.

"Публично място" означава зоната на сайта, до която могат да бъдат достигнати както от потребители, така и от посетители, без да е необходимо да се логват.

"Ограничена зона" означава зоната на Сайта, до която могат да бъдат достигнати само Потребителите и където достъпът изисква влизане.

"Потребител" означава служител, агент или представител на Клиент, който използва предимно зоните с ограничен достъп на Сайта с цел достъп до Услугата с такъв капацитет.

"Посетител" означава лице, различно от Потребител, което използва публичната зона, но няма достъп до зоните с ограничен достъп на сайта или услугата.