Meteen naar de inhoud
Home » Maak kennis met Madhuri - Ze levert altijd en overal haar best

Maak kennis met Madhuri - Ze levert altijd en overal haar best

Welkom bij een andere Tiger Tales-post, maar dan met een twist! Omdat maart de maand van de vrouwen is, presenteren wij u - de serie Vrouwendag​ In deze berichten zullen we praten over de levendige en veelzijdige vrouwen van Vtiger en deze vieren.

Dus laten we erin duiken en ze leren kennen!

Vandaag staat Megha Madhuri Vegesna in de schijnwerpers, een analist van goede kwaliteit en een happy-go-lucky meisje!

Finale-1

Madhuri werd geboren in Andhra Pradesh, India, en is een computerwetenschappelijk ingenieur. Direct na haar afstuderen in 2016 trad ze in dienst bij Vtiger als kwaliteitsanalist (technisch tester) en verhuisde ze naar Bangalore voor de baan.

Een jaar later begon Madhuri aan haar huwelijksreis met haar man, Ravindra Varma. Na een tijdje stopte ze met haar baan omdat ze haar best wilde doen voor haar huwelijk.

Finale-2

We vroegen haar wat haar bezig hield tijdens haar pauze.

”Toen ik twee jaar na mijn huwelijk thuis was, keek ik naar YouTube-video's en leerde ik papier knippen en Origami. Ik hou niet van boeken lezen, maar ik hou van tekenen. Ik hou van dansen op goede muziek en soms probeer ik te koken. Het is veilig om te zeggen dat ik de 'Jill' van alle beroepen ben en geen meester. ", Zei ze.

Finale-3

Niet veel mensen weten dat ze een geschoolde klassieke zangeres is. Ze lacht en herinnert zich hoe ze ondergedoken was toen haar moeder haar op het podium vroeg om op te treden.

Nou, het is waar; ze heeft podiumangst, net als de meesten van ons. Maar ze wil op een dag op een podium komen en op een dag een toespraak houden voor een groot publiek.

Laat die geest niet sterven, Madhuri!

Een ding dat we van Madhuri moeten leren, is hoe we al onze problemen weg kunnen lachen! ​

Madhuri onthulde hoeveel ze tijdens haar pauze had gemist met werken. Dus besloot ze in 2019 opnieuw lid te worden van Vtiger en werkt ze hier sindsdien. Ze vindt het leuk om deel uit te maken van het team en kan zich niet voorstellen om ergens anders te gaan werken. Ze is van mening dat de omgeving van Vtiger haar helpt om een ​​goede balans tussen werk en privé te behouden.

”Door de vrijheid die ik hier krijg, kan ik mijn privé- en beroepsleven gemakkelijk in goede banen leiden. Mijn collega's zijn erg begripvol en geven me een familiaire sfeer. "

Finale-5

Als kwaliteitsanalist omvat Madhuri onder meer de volgende verantwoordelijkheden:

  • Handmatig testen door testcases te maken voor de functies van Vtiger CRM.
  • Code schrijven en automatiseringstesten uitvoeren.
  • De werking van afhankelijkheden tussen functies controleren en eventuele bugs melden.
  • Nieuwe functies leren en hun functionaliteit testen.

"Hoe heeft u thuis gewerkt?"

“Ik werk graag vanuit huis, omdat ik er enorm veel profijt van heb gehad. Ik breng quality time door met mijn man en mijn schoonfamilie, maar krijg mijn werk ook op tijd gedaan. Het is als het beste van twee werelden. Ik krijg ruim de tijd om mijn werk af te maken, want mijn schoonmoeder zorgt voor het huis. Mijn man is ook een grote steun, en hij moedigt me aan om mijn carrière op te bouwen. Hij begrijpt mijn schema's en werkgerelateerde noodsituaties. "

We zijn er zeker van dat alle werkende vrouwen zich kunnen verhouden tot Madhuri. Ze gelooft in het opruimen van haar emmer aan het einde van de dag en de volgende dag opnieuw beginnen. Ze vindt het druk en stressvol om werk in behandeling te hebben.

Ugh... vertel ons erover. ?

Hoewel we weten dat Madhuri van haar werk houdt, was het aanvankelijk haar droom om ... modeontwerpster te worden!

Heeft u dat verrast? Wij ook!

Het lot had andere plannen, en Madhuri besloot om techniek te volgen. Het is haar zeker goed gelukt! Ze vindt het nu leuk om nieuwe testcases af te leiden, en er is geen weg terug!

Toen we haar vroegen naar haar inspiratie, zei ze dat ze gelooft dat iedereen uniek is en dat ze graag de goede dingen uitkiest van iedereen die ze ontmoet.

”Ik ben erg geïnspireerd door mijn neef. Ze is erg kalm en georganiseerd. Ze denkt twee keer na voordat ze op situaties reageert. Ik wil dat implementeren in mijn dagelijkse activiteiten. "

"Wat is jouw mantra voor het leven?"

”Ik denk dat er niets voor altijd bij je zal zijn. Het zou dus helpen als je je geen zorgen maakt over wat je niet hebt en tevreden bent met wat je wel hebt. Als u tevreden bent, zult u automatisch gelukkig zijn. Ik geloof ook dat we elke dag moeten leren en verbeteren. "

Naast een parttime tester en een fulltime huisvrouw, wil Madhuri ooit een website voor huishoudbeheer maken en ontwikkelen. Ze gelooft dat vrouwen niet minder zijn dan hun tegenhangers. Ze kunnen naar grotere hoogten gaan en alles bereiken als ze dat willen. Het is hun keuze.

Finale-4

Madhuri is erg stil, kalm en gepassioneerd. Ze is een praatloos en werk-meer persoon. Bedankt dat je bent wie je bent, Madhuri! Pas op voor de verrassingen die het leven je te bieden heeft. We wensen je het allerbeste! ?

In dat opzicht beëindigen we deze blogpost. We hopen dat je genoten hebt van dit lezen.

Blijf de komende dagen rond voor meer ...